Kiirettä pitää

Tämä kevät on ollut täynnä ainutkertaisia kokemuksia ja kaksi synnytystä ihan kirjaimellisesti. Maaliskuun lopulla meille syntyi ihana pieni Jasmin-vauva ja vain vajaa kuukausi myöhemmin avasimme Helsingin Forumin uuden kahvila konseptin (Muumikaupan lähellä toisessa kerroksessa). Cabana de Empanadas on kahvila, joka tuo pienen palan Etelä-Amerikkalaisia värejä ja makuja tänne pohjolaan.

cabana lounas 2

Ja niinhän siinä on käynyt, että tämä maalla asuva jenkkimutsi on saanut kulkea Helsinkiin melkein joka viikko pieni Jasmin-vauva kainalossa. Kysyinkin lapsilta mitä suolaista tarjoaisimme Jasminin ristiäisissä ja vastaus tuli kuin yhdestä suusta, ”Empanadoja!” Aika osuva vastaus. Jasmin on ollut meidän ”empanada baby”. Ihan kirjaimellisesti.

jasmin

flyer back 3

cabana de empanadas forum helsinki

Tervetuloa lounaalle tai kahville!

cabana de empanadas avajaiset

Meitä voi seurat facebookissa https://www.facebook.com/cabanaempanadas/

tai instagramissa @cabanaempanadas

Meidän ihana sisustus on suunnitellut Elisa Ahonen Ester Visual:ista

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s