Congratulations

Sää on ollut vaihtelevaa. Välillä ovat myrskytuulet puhaltaneet ja sitten jo seuraava päivä on ollut kaunis ja keväinen.
myrskytuuli

Nautin tästä valosta.

morning sky

Olin laittanut lapsia kouluun. Ovi oli mennyt kiinni ja huokasin, ehtivät tänään ennen taksia. Se on jo saavutus sinällään. Tiedän että koulun taksiohjeissa lukee, että lapsen pitäisi olla odottamassa sovitussa paikassa 5 minuuttia ennen taksin tuloa. Joka päivä me yritämme yhtä paljon ja kyllä me aika usein onnistumme siinä. Mutta ei aina.

Yhtäkkiä ovi avattiin ja kauhea huuto kuului. ”Äkkiä, Äiti, Äkkiä!” Mielessäni ehti käydä kaikki mahdolliset vaitoehdot, jotka olisivat voineet aiheuttaa tämän tunnekuohun. Olisiko joku kenties vietävä sairaalaan tikattavaksi? Kenkä jäänyt lumihankeen kiinni? Riita?  Sitten se selvisi, tarvittiin kameraa. Kohta meillä oli kaksi kännykäkameraa ja yksi järkkäri ja kaksi kuvajaa takapihalla. Eskarilainenkin sanoi, että äkkiä pitää tulla ennen kuin se aurinko haihtuu. Mielestäni aika hyvin sanottu. Ei montaa minuuttia mennytkään kun tämä hieno näytös takapihan pellolla oli jo hävinnyt.

Tänään aurinko paistoi jo koko päivän. Kevät on ilmeisesti tulossa. Tämä on kyllä ihana vuoden aika. Puhtaat valkoiset hanget ja kirkas aurinko ja aurinkolasit.

kahvipapuja

Tänään oli hyvä päivä pitää arpajaisia. Onnetar suosi Sofia Salokorpea! Onneksi olkoon sinulle! Kluuvikadun Kahvipaahtamo paahtaa sinulle kahvin toiveitesi mukaan. Sofian valinta, Ethiopialainen vaalea paahto, on loistava valinta. Meillä on paketti sitä sattumalta hyllyllä ja siitä tulee aivan loistava tuoksu ja maku! Osallistumaan pääsi facebook:in, instagram:in ja blog:in kautta. Kivasti oli porukkaa, kiitos teille kaikille! Onnettarena toimi Random Name Picker.

kaksipuuta

yhteistyössä Kluuvikadun kahvipaahtamon kanssa

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s